Accent Business Park, gelegen aan de rand van Roeselare, transformeert naar Westwing Park. Deze locatie in het hart van West-Vlaanderen is al tien jaar in ontwikkeling en herbergt een cluster van kantoorgebouwen. Meer dan 50 bedrijven, waaronder advocatenkantoren, financiële instellingen, HR-bedrijven, vastgoedbedrijven en de politiezone RIHO, bieden werk aan ongeveer 1000 werknemers.

Het kroonjuweel van deze site is de Westwingtower, ontworpen door het internationaal gerenommeerde architectenbureau B2Ai, dat ook op deze locatie gevestigd is. Deze nieuwe landmark in Roeselare heeft de hoogste certificering binnen BREEAM behaald, de wereldwijd meest gebruikte methode om de duurzaamheid van gebouwen te beoordelen.

Bij de uitbreiding van de vorige fases leverde Bleijko opnieuw de bestratingsmaterialen voor dit schitterende nieuwe gebouw. Bij de uitbreiding van de vorige fases leverde Bleijko opnieuw de bestratingsmaterialen voor dit schitterende nieuwe gebouw. Hiervoor werden geslepen A'gora betonstraatstenen in het speciale formaat van 35x11x10 cm met natuursteengranulaten in de kleur 'arduin' gebruikt. Deze werken werden uitgevoerd door de plaatselijke aannemer van wegenwerken, Donck.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Contact