Bleijko Betonindustrie B.V. is een speler van formaat in betonproducten voor de openbare ruimte. Van bestrating tot riolering en van zeewering tot maatwerk oplossingen Bleijko is producent en leverancier van hoogwaardige betonwaren. Bleijko Betonindustrie B.V. is opgericht in 1930. In 1948 werd in het Zeeuws-Vlaamse Walsoorden een geheel nieuwe productielocatie gebouwd. In 1984 is een tweede productielocatie in het Belgische Roeselare geopend.

Missie

Bleijko is samen met haar zusterondernemingen Haringman betonwaren B.V. en Fassaert beton B.V. een oplossingsgerichte en innovatieve aanbieder van duurzame betonnen bestratingsmaterialen, rioleringsproducten, dijk- en oeverbekleding. Hierbij staat de continuïteit binnen Groep De Hoop voorop.

Topkwaliteit

Wie het wil maken, werkt met topgrondstoffen, zo ook Bleijko. Wij slaan onze grondstoffen gescheiden en onder optimale condities op om deze zuiver te houden. Zo kunnen we steeds dezelfde hoge productkwaliteit garanderen. Uniek in dit proces is de mengerij, die prachtige kleuren realiseert uit pure grondstoffen en die levenslang mee gaan. Bleijko betonproducten zijn extreem sterk omdat de grondstoffen in een maximale verdichting verwerkt worden. De KOMO- en Benor keurmerken die we op bijna al onze producten voeren, bevestigen dit. Koop je Bleijko, kies je het beste.

Duurzaamheid

Bleijko kiest voor duurzaamheid waar het kan. Onze kinderen en hun kinderen mogen niet met onze problemen opgezadeld worden.