Vacature: Commercieel medewerker binnendienst m/v (standplaats Walsoorden)

Achtergrond HBF beton (Haringman, Bleijko, Fassaert beton):
Bleijko Betonindustrie BV en haar zusterbedrijven Haringman Betonwaren (Goes) en Fassaert beton Westdorpe) produceren en verkopen hoogwaardige betonproducten, waaronder riolering, bestrating, dijkversterkingen en allerlei betonnen maatwerkoplossingen. Vanuit deze productievestigingen vinden onze producten hun weg naar diverse omliggende landen (Benelux, FR, UK). Deze bedrijven zijn dochterondernemingen van De Hoop Terneuzen BV, een familiebedrijf en grote leverancier /  producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw.

Maak het verschil als Commercieel medewerker binnendienst:
Wij zoeken voor de afdeling verkoop binnendienst een enthousiaste en gedreven kandidaat voor het maken van calculaties, offertes t.b.v. verkoop van onze producten. Je onderhoudt nauwe contacten met onze klanten en geeft informatie en advies over onze producten. Je onderhandelt met de klanten en zorgt voor een juiste vastlegging van de verkooporders in ons systeem.

Ben jij de enthousiaste Commercieel medewerker binnendienst die we zoeken?
Voor deze functie vragen wij een zelfstandige en daadkrachtige kandidaat met een MBO+ / HBO werk- en denkniveau, Je bent een gedreven verkoper m/v die graag in teamverband werkt, anderen graag helpt, breed inzetbaar wil zijn, beleidsmatig graag meedenkt en open staat voor verandering. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je in staat bent om op een goede manier een bestaand relatienetwerk te onderhouden en evt. uit te breiden. Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie maar is geen must.

 

Wie zijn je contacten:                                                                                                       

  • Je hebt in deze uitdagende rol veelal telefonisch en digitaal contact met afnemers en opdrachtgevers.
  • Door de platte organisatie en korte lijnen spreek je dagdagelijks een breed scala aan collega`s van verschillende afdelingen en leiding om de klus te klaren.                        

 

Dit bieden wij jou:

  • Een brede en afwisselende functie waar het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid wenselijk is.
  • Een open en professionele cultuur waar jouw mening en bijdrage belangrijk wordt gevonden.
  • Gedreven en flexibel ingestelde collega`s die graag in teamverband werken en bereid zijn opgedane kennis te willen delen.
  • We passen de intensieve opleidingsperiode aan op je reeds opgedane kennis en kunde voordat je de functie gaat uitvoeren.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Antoine Thoen, Commercieel Directeur, tel. 06-41286940.

Ben jij onze nieuwe medewerker die bovengenoemde functie tot een succes wil maken?
Stuur dan je sollicitatiebrief met CV t.a.v. Jerfy Booij, P&O functionaris naar: werken@dehoop.nl