Een nieuwe look voor de Elizabethlaan met de kwaliteit van Bleijko

Het is een transformatie die de Elizabethlaan in Knokke-Heist verandert van een onaantrekkelijke doorgaande weg met vier rijstroken naar een aangename groene boulevard. De hele zone vanaf de grens met Zeebrugge tot aan de Krommedijk wordt aangepakt en de wandelboulevard verbindt het Heldenplein en het Vissershuldeplein. Het Heldenplein zal volledig worden heraangelegd en er komt een rotatieparking onder het plein.

Bij dit ambitieuze project heeft Bleijko een belangrijke bijdrage geleverd. Als leverancier van de stenen heeft Bleijko haar expertise en ervaring ingezet om ca. 7000 m² geslepen A'gora Fjord en Sahara te produceren. (afmeting: 22cm x 22cm x 10cm, vlak, met grote afstandshouders.)

Als bedrijf vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan duurzame oplossingen voor de gemeenschap en dat is precies wat we hebben gedaan met dit project. Het veranderen van een onaantrekkelijke doorgaande as in een aangename groene boulevard is van onschatbare waarde voor de gemeente en de mensen die er wonen en werken. Bovendien hebben we met onze producten ervoor gezorgd dat het niet alleen functioneel is, maar ook aantrekkelijk is om naar te kijken.

Wilt u meer weten over de toepassingsmogelijkheden neem dan contact op via het contactformulier.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Contact