Fietspadklinkers

Impressie
  • Fietspadklinkers
    Fietspadklinkers
  • Fietpadklinker
  • Fietspadklinker
    Fietspadklinker
  • Fietspadklinker
    Fietspadklinker
Het ideale fietspad

De  fiets is een zeer populairder vervoersmiddel om naar het werk te gaan of voor recreatieve doeleinden. Deze populariteit maakt goede fietspaden in de bebouwde kom belangrijk.

In de bebouwde kom wordt de ruimte onder de fietspaden meestal gebruikt voor nutsleidingen en huisaansluitingen van riolering. Het is belangrijk dat de ruimte onder de fietspaden toegankelijk blijft voor herstellingswerken. Om de daaropvolgende herstellingen in optimale en snelle omstandigheden mogelijk te maken is een open verharding, bij voorkeur met betonstraatstenen, aangewezen.

De fietspadklinker biedt een perfecte oplossing!
De fietspadklinker is een rode betonstraatsteen zonder enige vellingkant, voorzien van een splintervrije kop in het formaat 30x15x8cm. In het ideale fietspadconcept worden deze fietspadklinkers halfsteens gelegd in de fietsrichting. De fietser passeert door plaatsing in de lengterichting minder voegen en voelt ze zelfs nauwelijks omdat de klinkers zeer dicht tegen elkaar liggen door het ontbreken van voelbare voegen. Bovendien krijgt het fietspad door de combinatie van dit type steen en het legverband veel minder te verduren van kruisend verkeer van auto’s en vrachtauto’s bij privé-inritten en zijstraten en blijft het langer stabiel en comfortabel. 

Meer informatie over dit product?

Vind alle informatie over dit product in de productselector Naar de productselector

Wilt u meer informatie?

Bel +31 (0)114-684 000 voor advies, of stuur een mail naar: bleijko@bleijko.com