BleijkoBright®

Impressie
 • BleijkoBright®
  BleijkoBright®
 • Reflecterende bestrating
  Reflecterende bestrating
 • Reflecterende stenen
 • Reflecterende RWS-banden
  BleijkoBright® banden
 • Grasbetontegel met Luxovit
  BleijkoBright® grasbetontegels
 • Reflecterende grasbetontegels
  Reflecterende grasbetontegels
Reflecterende bestrating

De juiste combinatie van Bleijkobright® en openbare verlichting creëert een gevoel van veiligheid, sfeer en intimiteit. Dat is een boeiende gedachte die onze bedrijven dagelijks inspireert. Samen maken wij de wereld een beetje mooier. Doet u met ons mee? De functie van een percentage Luxovit in de deklaag van het Bleijkobright® assortiment is dat er in verhouding, door verhoogde reflectie, minder licht nodig is voor het verkrijgen van een gelijkwaardige luminantie.

Wanneer er minder licht nodig is voor het verkrijgen van een gelijk effect, zal dit resulteren in het vergroten van lichtmastafstanden en/of het verlagen van het vermogen van de lichtbron. Bovengenoemde uitkomsten zullen recht evenredig resulteren in energiebesparing en CO2 reductie.

Nederland en België behoren tot de landen met de hoogste lichtvervuiling in Europa. De hoge verlichtingsgraad wordt toegepast in steden ten behoeve van de veiligheid, maar zorgt voor hoge energie- en onderhoudskosten.

 

Bleijkobright® producten zijn een duurzame, kostenbesparende oplossing. De speciaal ontwikkelde producten zijn voorzien van Luxovit en worden vervolgens gestraald. Door deze bewerking ontstaat een optimale lichtreflectie (luminantie) van verhardingen zonder dat er verblinding optreedt.

Onze bedrijven zijn vertegenwoordigd in de CROW werkgroep wegdekreflectie. Begin 2016 komt het CROW publicatie Wegdekreflectie uit. Hierin staan handvatten voor opdrachtgevers en aannemers om de juiste uitvraag (bijv. besteksredactie) in wegdekreflectie en ontwerp te combineren al dan niet met openbare verlichting.

Naast reflecterende bestrating leveren wij ook grasbetontegels, Trottoir-,RWS- en opsluitbanden met reflecterende eigenschappen.  Raadpleeg de productselector voor productbladen, artikelbladen en technische fiches. 
 

Download de bestekteksten via de bestekservice. 

Kleuren
 • Heidepaars Bright
  Heidepaars Bright
 • Rood Bright
  Rood Bright
 • Wit Bright
  Wit Bright
 • Zwart Bright
  Zwart Bright

Meer informatie over dit product?

Vind alle informatie over dit product in de productselector Naar de productselector

Wilt u meer informatie?

Bel +31 (0)114-684 000 voor advies, of stuur een mail naar: bleijko@bleijko.com